Witlofbloemkoolsoep met chorizo crumble in paprikaolie

250bf4d957d279ce78045ec7d352f27d2ef2acb9dccf3b55db51d16c5d2a015f.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij fijn.

  2. Snij de stronken witlof in grove stukken.

  3. Stoof het witlof en de ui kort aan in 1 el olijfolie.

  4. Voeg de bloemkoolroosjes en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat ± 20 min zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.

  5. Mix de soep met een staafmixer en kruid met peper en zout.

  6. Snij de chorizo in fijne reepjes en bak kort aan in 2 el olijfolie samen met de zaden, de pitten, de noten en het paprikapoeder.

  7. Werk de soep af met de gebakken chorizocrumble.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit