Wortelterrine met makreel en aardappel

97e1981b0d796284d4dc7b119903f21a3e2ce9cf7f7abc589360e38a619127c9.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappel, snij in kleine blokjes en kook gaar in het wortelsap.

  2. Haal de gekookte aardappelblokjes uit het wortelsap en laat afkoelen.

  3. Week het gelatineblaadje in ijskoud water.

  4. Snij de lente-ui fijn.

  5. Verdeel de lente-ui, aardappelblokjes, makreel en dragon over 4 potjes.

  6. Knijp de gelatine uit en laat smelten in het warme wortelsap. Kruid met peper en zout.

  7. Verdeel het wortelsap over de 4 potjes met garnituur, plaats in de koelkast en laat 1 u opstijven.

  8. Werk net voor het opdienen af met een beetje paprikapoeder.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit