Wrap met kip met SchuppenBoer Tripel, yoghurt, maïs en puntpaprika

Wrap met kip met SchuppenBoer Tripel, yoghurt, maïs en puntpaprika

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het bier met de honing, het sap van de citroenen en de kippenbouillon. Voeg hierbij enkele takjes rozemarijn.

  2. Kruid de kippenborsten met de kippenkruiden en bak goudgeel aan.

  3. Overgiet de kippenstukken met de biermengeling.

  4. Laat garen op een matig vuur totdat de mengeling stroperig wordt.

  5. Snij de puntpaprika’s en ijsbergsla fijn.

  6. Pel de avocado en snij het vruchtvlees fijn.

  7. Haal de kip uit de pan en laat wat afkoelen. Snij in kleinere stukken.

  8. Saus

    Maak een saus van de mosterd met de honing en het bier.

  9. Leg de wraps open en bestrijk met wat yoghurt en saus. Schik de kip, avocado, maïs, puntpaprika en ijsbergsla op de wrap. Plooi dicht en rol op.

  10. Snij in 2 en serveer.