Yorkshire pudding met witte en zwarte pens en appel

48e5a1411eff0f2fb83118c2e4dab6c8bcad48bd956ceb807962900d2c0f37a1.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop met een mixer bloem, eieren, melk en mosterd met een snuifje zout tot een glad beslag. Laat 1 u rusten.

  2. Verwarm de oven voor op 220°C.

  3. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes.

  4. Snij de plakken ontbijtspek in 3 en bak ze samen met de appelpartjes in olie in een pan.

  5. Snij de witte en zwarte pensen in stukken.

  6. Vet een braadslede kwistig in met olie en verhit tot de olie gaat roken.

  7. Schik de stukken pens, appel en het ontbijtspek erin. Plaats 5 min in de oven.

  8. Roer het beslag 1 keer om en giet bij de pens in de zeer hete braadslede. Let op voor spatten. Verdeel de salieblaadjes er snel over en zet terug in de oven.

  9. Bak 15 min zonder de ovendeur te openen.

  10. Controleer of het mooi gerezen is en plaats het er nog 15 min op 200°C in.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit