Zalmhaasje met preistoemp en grijze garnalen

67a57a85806173e88383798f8fc20ff1fa87d6269a943c54f3570e3596d877c1.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de prei fijn en spoel grondig onder koud stromend water. Blancheer in ruim kokend water. Giet af en laat uitlekken.

  2. Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en plet de aardappelen met een pureestamper. Voeg een klontje boter toe. Doe de prei bij de puree en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Laat de zalmfilets zachtjes garen in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende ± 20 minuten.

  4. Doe de preistoemp in het pannetje, schik de zalm erbij en strooi er de garnalen over.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit