Zomerse fruittaart

2e9cdfcfa702c7f2d1a4eb6ea4fd261f950decee3aec6a3cf97bab9c19f308e2.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rol het deeg met aanhangend bakpapier uit in een taartvorm. Prik gaatjes met een vork in de bodem. Bedek het deeg met een tweede vel bakpapier en giet de bakparels of gedroogde bonen erin.

  3. Bak de bodem goudbruin en gaar in 25 min.

  4. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  5. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker.

  6. Schraap de zaadjes uit de vanillestokjes en roer samen met de zeste door de mascarpone.

  7. Vul de taartbodem met het mascarponemengsel en strijk de bovenkant glad.

  8. Verdeel de bessen erover en bestrooi met poedersuiker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit