Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Rol het deeg uit op een bakplaat.
-
Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel de plakjes mozzarella erover. Kruid met peper, zout en oregano.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Beleg met de rundercarpaccio en rucola.
-
Besprenkel de sla met olie en balsamicoazijn.
-
Werk af met pijnboompitten en parmezaanschilfers.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven