Pizza met zomerbessen en ricotta

6Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 1 verpakking croissantdeeg (Danerolles)
  • 250 g ricotta
  • 50 g rode bessen
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g aardbeien
  • 50 g frambozen
  • Boni Selection vloeibare honing
  • zeste van ½ sinaasappel
Recept

1. Verwarm de oven voor op 190°C.
2. Breng de ricotta op smaak met de sinaasappelzeste en honing.
3. Snij de aardbeien in plakjes.
4. Rol het deeg uit en schik in een ronde vorm van 24 centimeter doorsnede. Duw de randen naar binnen.
5. Bestrijk de bodem met de ricotta en strooi er ¾ van de vruchten over. Bak in 20 à 30 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
6. Werk af met de rest van de vruchten en serveer lauwwarm.

< naar recepten