Zoete pizza met perziken

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de ricotta met de mascarpone, de citroenzeste en het amandelpoeder.
-
Rol het deeg uit en bestrijk met de ricottamengeling.
-
Snij de perziken middendoor en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in partjes.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij ze in stukjes.
-
Beleg de pizza met plakjes perzik en aardbei. Bestrooi met rietsuiker.
-
Plaats 5 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 250°C.
-
Werk af met grof gehakte pistachenoten, rode besjes en bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders