Zongerijpte tomatensalade met mozzarellacroque

612b3b7938a16da04032aec2d3e174935668f1a895c791911e53c2952d34fe41.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de coeur de boeuftomaten in fijne plakjes. Schik ze in een schaal. Snij de pruimtomaten in fijne partjes en leg ze erbovenop. Snij de kerstomaatjes in partjes en strooi ze over en tussen de andere tomaten.

  2. Pel de ui en snij in flinterdunne ringen. Snij de olijven in plakjes en leg samen met de ui bovenop de tomaten. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Besprenkel met olijfolie en werk af met rucola.

  3. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel deze over 4 sneden brood. Kruid met peper en zout. Bestrijk naar smaak met een weinig ansjovispasta. Scheur er wat basilicum over en beleg met salami. Dek af met de overige sneden brood. Toast in het croquestoestel tot de kaas gaat smelten. Snij diagonaal middendoor en serveer met de tomatensalade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit