Zuiders gestoofd konijn

d1ac523bb86a8ba9d5178ba13054c92a46b918810f979d0cbe99cdddcbe68138.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Borstel de champignons schoon.

  2. Schil de wortelen en snij in dikke plakken.

  3. Pel de look en snij in plakjes.

  4. Hak de ansjovisfilets fijn.

  5. Wentel de stukken konijn door de bloem en kruid met peper en zout.

  6. Laat 150 g boter smelten in een gietijzeren pot. Laat de stukken konijn aan alle kanten kleuren.

  7. Voeg de ansjovis toe en laat smelten. Overgiet met witte wijn en breng aan de kook.

  8. Voeg de tomaten, wortelen, champignons, look en 3 takjes rozemarijn toe. Kruid met espelettepeper en dek de pot af.

  9. Laat op een zacht vuur gaar stoven.

  10. Serveer met linguine en vers geraspte Parmezaanse kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit