Zuurkool met krokante worst

1e5c34ba8ebf492a024200addd71b435635df67b670cf09197b413bd245f8775.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de aardappelpuree op. Werk af met nootmuskaat, een klontje boter en 100 ml zure room. Zorg ervoor dat de puree niet te slap wordt. Doe de puree in een spuitzak.

  2. Doe de zuurkool in een kookpot en trek los met een vork. Warm op een zacht vuur gedurende een 5-tal minuten. Schep regelmatig om. Giet het vocht af als de zuurkool warm is.

  3. Haal de Frankfurterworsten uit de bokaal en laat uitlekken. Wikkel het spek rond de worsten. Verhit een koekenpan en bak de worsten zonder olie of boter gedurende 3 minuten tot ze knapperig zijn. Hou warm onder een deksel.

  4. Zet de uitsteekring in het midden van het bord en vul deze met de zuurkool. Schik hierop 2 Frankfurterworsten. Spuit aardappeltoefjes rondom het bord. Werk af met gemalen peperbolletjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit