Traybake zalm met rode biet en dilledressing

Malse zalm met geroosterde rode biet en een frisse dilledressing. Een gezonde en kleurrijke maaltijd!
Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de geschilde pompoen in de lengte in 2 en daarna in schijven van 2 cm. Verwijder de pitten en de draden. Snij de rode biet in schijven van 1 cm. Snipper de dille fijn. Pers het look. Spoel de bonen onder koud water en giet af.
-
Leg de pompoen en de rode biet op een bakplaat met bakpapier. Voeg peper, zout, 2/3 de van de olijfolie en de helft van het look toe. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrijk intussen de zalm met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg samen met de bonen toe aan de bakplaat. Zet nog 15 à 20 min. in de oven.
-
Maak de dressing: meng de yoghurt met de dille (hou wat apart voor de afwerking), de rest van het look, peper en zout.
-
Werk af met de rucola, de dressing en nog wat dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven