Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Rode kool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de grote rode koolbladeren van de kool.
-
Zet een grote pot met water en een goeie scheut azijn op het vuur.
-
Kook de grote bladeren erin zacht.
-
Giet af en dep de bladeren goed droog. Snij de bladeren langs de nerf.
-
Snij de rest van de rode kool zo fijn mogelijk.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook beetgaar in water met zout.
-
Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Meng de 3 groenten samen. Breng op smaak met rode wijnazijn en olijfolie. Kruid met zout en peper.
-
Laat 15 min staan. Meng nog eens goed en proef of er nog extra azijn of kruiding bij moet.
-
Vul de rode koolbladeren met de mengeling en rol op.
-
Vinaigrette: klop het sap van de rode bietjes met de frambozenazijn, arachideolie en vloeibare honing tot een vinaigrette.
-
Schik de rode koolrolletjes op het bord, besprenkel met vinaigrette en werk af met granaatappelpitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven