Kan allergenen bevatten.
Spoel de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten kokend water.
Giet af, laat uitlekken en snij de grotere exemplaren in 2 of 4.
Pel de teentjes look en snij in twee.
Schik de aardappelen in een ovenschotel en verdeel de rozemarijnblaadjes en de lookstukjes erover. Overgiet goed met olijfolie.
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 tot 15 minuten.
Haal uit de oven en verwijder de teentjes look. Meng alles goed en werk af met grof zeezout en nog wat extra fijne olijfolie.
Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Varkenshaasje met gebakken vijgen en aardappelen met rozemarijn
Gelakt konijn in de oven met appelen en aardappelen boulangère
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders