Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room

234b9709272162cd16746379dbc414e712106df772c0264fd43d1e7fdc08b0af.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Ingrediënten: 1.0 kg Spar krieltjes

    Spoel de krielaardappelen en kook beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze met boter.

  3. Ingrediënten: 4.0 takjes rozemarijn 3.0 blaadjes laurier

    Voeg de rozemarijn, tijm en laurier toe aan de aardappelen.

  4. Pel en plet de look en voeg toe aan de aardappelen.

  5. Schep alles in een vuurvaste schotel.

  6. Bak de aardappelen 20 min in de voorverwarmde oven tot ze een bruin korstje hebben.

  7. Ingrediënten: 1.0 koffielepels grof zout 0.5 potjes Boni zure room

    Haal uit de oven en werk af met het restje zure room en grof zout.