Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Ingrediënten: 1.0 kg Spar krieltjes
Spoel de krielaardappelen en kook beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze met boter.
-
Ingrediënten: 4.0 takjes rozemarijn 3.0 blaadjes laurier
Voeg de rozemarijn, tijm en laurier toe aan de aardappelen.
-
Pel en plet de look en voeg toe aan de aardappelen.
-
Schep alles in een vuurvaste schotel.
-
Bak de aardappelen 20 min in de voorverwarmde oven tot ze een bruin korstje hebben.
-
Ingrediënten: 1.0 koffielepels grof zout 0.5 potjes Boni zure room
Haal uit de oven en werk af met het restje zure room en grof zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven