Aardappelpizza

Aardappelpizza

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de ketchup met tomatenpuree, tabasco en ricotta. Smeer de gordita’s hiermee in.

  3. Snij de gekookte krieltjes in fijne ringen. Bedek de gordita’s dakpansgewijs met de schijfjes krieltjes. Besprenkel de aardappelen met olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.

  4. Bak de tortilla-aardappelpizza’s 15 min in de voorverwarmde oven.

  5. Pel de rode ui, snij in fijne halve schijfjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in 2.

  6. Haal de pizza’s uit de oven.

  7. Schik wat fijngesneden zongedroogde tomaten en rode ui over de pizza’s.

  8. Werk af met rucola en geraspte Parmezaanse kaas.