Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de açaï berries 1 nacht in de koelkast ontdooien.
-
’s Anderendaags
Mix met de Alpro natuur yoghurt tot een smeuïge massa.
-
Snij de banaan in schijfjes. Verhit wat zonnebloemolie in een antikleefpan. Bak de bananenschijfjes kort aan beide zijden. Blus met de honing en kruid met wat kaneel. Laat karamelliseren.
-
Schep de açaïyoghurt in een kom.
-
Werk af met de granola, gebakken banaan en framboosjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven