Açaï bowl met granola, gebakken bananenschijfjes en frambozen

Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de açaï berries 1 nacht in de koelkast ontdooien.
-
’s Anderendaags
-
Mix met de Alpro natuur yoghurt tot een smeuïge massa.
-
Snij de banaan in schijfjes. Verhit wat zonnebloemolie in een antikleefpan. Bak de bananenschijfjes kort aan beide zijden. Blus met de honing en kruid met wat kaneel. Laat karamelliseren.
-
Schep de açaïyoghurt in een kom.
-
Werk af met de granola, gebakken banaan en framboosjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven