Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in fijne plakjes.
-
Pel de teentjes look en snij fijn.
-
Rasp de limoenzeste en pers de limoen.
-
Prik de scampi’s op 8 brochettes. Snij de spiesjes af als ze te lang zijn.
-
Doe de champignons, look, maïskolfjes, 2 el geraspte gember, limoenzeste en -sap, peper en kokosmelk in een kookpot. Voeg 800 ml water toe. Laat 10 min koken.
-
Voeg de laatste minuut de scampibrochettes toe aan de soep.
-
Verdeel de soep over kleine potjes. Leg in elk potje 2 brochettes. Werk af met korianderblaadjes en serveer warm met brood erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven