Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de pudding met het puddingpoeder, de melk en de suiker zoals vermeld op de verpakking.
-
Verkruimel de speculoos en verdeel over 4 glaasjes.
-
Snij de bananen in schijven en besprenkel met het citroensap van ½ citroen.
-
Verdeel de banaan op de speculooskruimels. Giet de pudding erover en laat afkoelen en opstijven in de koelkast.
-
Hak de pindanoten grof.
-
Werk de glaasjes af met slagroom en pindanootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven