Breekbrood gevuld met tomaat & mozzarella

Breekbrood gevuld met tomaat & mozzarella

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de oven en laat iets afkoelen.

  2. Snij de tomaatjes en de uitgelekte mozzarella in fijne plakjes.

  3. Snij het brood bovenaan in plakjes maar net niet helemaal door; de onderkant moet dus aan elkaar blijven.

  4. Smeer in elke opening een beetje groene pesto en druk er een plakje tomaat en mozzarella tussen.

  5. Verpak het brood in aluminiumfolie maar laat de bovenkant open. Zo kan het teveel aan vocht ontsnappen en het brood krokant blijven.

  6. Plaats 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C, tot de kaas gesmolten is.

  7. Serveer onmiddellijk.