Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
compote voor 10 boterhammen
-
Zet het sinaasappelsap op het vuur met de geleisuiker en het takje tijm.
-
Schil de gember en rasp fijn. Voeg toe aan het sap.
-
Laat het samen een 5-tal min zachtjes pruttelen.
-
Schil de mango, verwijder de pit en snij in kleine stukjes.
-
Pel de pomelo: verwijder al het wit, je hebt enkel het vruchtvlees nodig. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Voeg de mangostukjes na 10 min pruttelen toe. Laat nog ± 10 min zacht worden.
-
Meng de pomelostukjes eronder.
-
Kook op een zacht vuurtje ± 2 min.
-
Giet het hete mengsel direct in een propere confituurpot. Sluit het deksel en draai de pot op zijn kop. Dan wordt deze geweckt en kan je hem veel langer bewaren.
-
Serveer de compote op een sneetje bruin brood met een plakje geitenkaas.
-
Werk af met wat tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven