Cake (vrij van lactose, koemelk en kippenei) PT1H 7 porties 4 el bloemsuiker 2 zakjes vanillesuiker 30 g bakpoeder 150 g plantaardige margarine 225 g blonde basterdsuiker 315 g Spar bloem 200 ml Spar spuitwater

Cake (vrij van lactose, koemelk en kippenei)

e96a20ddcda712ceb868e63515068a06ef113faaa1efc1d3e729695f176ec23f.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder, de vanille- en basterdsuiker.

  2. Smelt de boter en giet het spuit- water erbij.Voeg dit bij de bloem. Klop tot een homogeen mengsel.

  3. Vet een bakvorm in met mar- garine. Stort het mengsel erin en plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C hete lucht. Draai erna lager naar 150°C en laat nog 20 minuten bakken.