Allergenen
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder, de vanille- en basterdsuiker.
-
Smelt de boter en giet het spuit- water erbij.Voeg dit bij de bloem. Klop tot een homogeen mengsel.
-
Vet een bakvorm in met mar- garine. Stort het mengsel erin en plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C hete lucht. Draai erna lager naar 150°C en laat nog 20 minuten bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven