Cavabessenpunch
PT15M
6 porties
1 kop blauwe bessen
25 cl bloedsinaasappelsap
1 fles cava
ijsblokje
1 kop frambozen
1 kleine kop kleine aardbeien
12 cl wodka
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aardbeien in flinterdunne plakjes.
-
Vul een schenkkan met ijsblokjes.
-
Vul met sinaasappelsap, aardbeien en bessen.
-
Giet eerst de wodka erover en daarna de gekoelde cava.
-
Roer voorzichtig.
-
Schenk over ijsblokken in glazen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven