Chocolade brownietaart

Chocolade brownietaart

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C warme lucht.

  2. Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik enkele gaatjes met een vork in de bodem. Bedek met bakpapier en giet de bakbonen erop. Bak 10 min met de steunvulling.

  3. Verwijder het bakpapier en de bakbonen en bak nog 5 min. Verlaag de oven naar 180°C.

  4. Smelt de boter boven een warmwaterbad (au bainmarie). Roer de chocolade erdoor en klop de suiker, het vanille-extract en de eieren erdoor. Voeg de bloem onder voortdurend kloppen toe.

  5. Hak ½ van de noten grof en schep door het beslag.

  6. Vul de taartbodem met het mengsel, schik de rest van de noten erop en zet nog 30 min in de oven.

  7. Haal de taart uit de oven, laat afkoelen en serveer met slagroom en frambozen.