Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met een fijn laagje boter. Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Schil de peer en snij in kleine stukjes.
-
Klop de suiker en gesmolten boter op tot een mooie witte massa. Meng de eieren er een na een onder.
-
Meng bloem, bakpoeder en cacaopoeder onder elkaar.
-
Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan de botersuikermassa. Doe dit al roerend met een spatel in korte bewegingen.
-
Verdeel de helft over de bakvorm. Verdeel de chocoladegallets en stukjes peer erover. Giet vervolgens de andere helft van het cakemengsel erover.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 u.
-
Haal uit de oven, laat rusten en ontvorm de cake. Zet op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven