Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de Alpro soya Drink Vanille, havermout, bruine suiker, chocoladestukjes, pindakaas, vanille-extract en zout tot een gladde massa. (Gebruik eventueel een mixer.)
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
-
Giet het mengsel in de bakvorm, zet in de voorverwarmde oven en bak het gedurende 35 minuten.
-
Laat de taart afkoelen voor je ze aansnijdt.
-
Tip: varieer door wat stukjes gedroogde appels of stukjes gemengde noten toe te voegen aan het mengsel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven