Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Rol het pizzadeeg open met het bijhorende bakpapier op een ovenplaat.
-
Duw met je vinger een groefje op 1 cm van de rand van het pizzadeeg.
-
Bak de pizza 8 à 10 min mooi bruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Meng de chocopasta met de mascarpone tot een homogeen mengsel.
-
Besmeer hiermee de pizzabodem tot op 1 cm van de rand.
-
Versier de chocoladepizza met M&M’s, suikerconfetti en stukjes marshmallow.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven