Crème brûlée met oranjebloesemwater

6c9f134f692ece1b334a7b1e2732dc9c90fa57e84cedc5de77e3f859c8eb0108.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Klop de eigelen met de suiker op tot een ruban.

  3. Warm de room op.

  4. Giet de warme room op de ruban. Giet het oranjebloesemwater bij de bereiding. Zet de pot op het vuur en laat 2 minuten opwarmen. Let op dat de vloeistof niet meer kookt.

  5. Vul de potjes en zet in een ovenschotel. Vul de bodem met warm water.

  6. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat 30 minuten garen.

  7. Check of de crème voldoende is opgesteven en haal uit de oven.

  8. Zet in de koelkast en laat minstens 2 à 3 uur afkoelen.

  9. Haal de potjes net voor het opdienen uit de koelkast. Strooi op elke crème brûlée een eetlepel bruine suiker. Verwarm de bruine suiker met een brandertje.

  10. Serveer onmiddellijk.