Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg uit op een bakplaat en snij er een cirkel uit van Ø 25 cm. Prik het deeg in met een vork. Bak in 20 min goudbruin en krokant.
-
Doe de suikerklontjes en het water in een steelpannetje, laat smelten en karamelliseren tot de juiste kleur
-
Zet de steelpan even in een pot koud water om het proces te stoppen.
-
Druk de onderkant van de soesjes in de karamel en stapel ze op de deegbodem tot een toren. Werk snel.
-
Overgiet met karamel en versier met karameldraadjes (gebruik daarvoor een vork).
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven