Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg uit op een bakplaat en snij er een cirkel uit van Ø 25 cm. Prik het deeg in met een vork. Bak in 20 min goudbruin en krokant.
-
Doe de suikerklontjes en het water in een steelpannetje, laat smelten en karamelliseren tot de juiste kleur
-
Zet de steelpan even in een pot koud water om het proces te stoppen.
-
Druk de onderkant van de soesjes in de karamel en stapel ze op de deegbodem tot een toren. Werk snel.
-
Overgiet met karamel en versier met karameldraadjes (gebruik daarvoor een vork).
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders