Cruffin met pindakaas en hazelnootpasta

Cruffin met pindakaas en hazelnootpasta

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Open het pakje Danerolles. Rol het deeg open. Snij langs de stippellijntjes de flap in 3 gelijke stukken. Snij in de lengte de 3 aparte stukken in 4 gelijke repen. Je hebt nu 12 gelijke repen.

  2. Verhit de hazelnootpasta en de pindakaas kort in de microgolfoven.

  3. Besmeer 6 repen met de hazelnootpasta en 6 repen met de pindakaas. Bestrooi alle repen met de bresiliennenootjes.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C en vet het bakvorm in.

  5. Leg telkens 1 reep hazelnootpasta op 1 reep pindakaas. Draai de 2 repen samen in een spiraal en rol ze daarna op, zodat je dit rondje in en muffinbakvorm kan schikken.

  6. Herhaal tot de bakvorm vol is.

  7. Bestrooi de cruffins met wat extra bresiliennenootjes.

  8. Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.

  9. Haal uit de oven, ontvorm de cruffins en serveer lauw.