Crumble van pruimen en braambessen met kandijsiroop PT45M 4 porties 50 g Spar amandelpoeder 75 g Spar boter 80 g bloem 75 g bruine kandijsuiker 1 el Boni Selection yoghurt 5 pruimen 125 g braambessen 2 el kandijsiroop 1 el maïzena

Crumble van pruimen en braambessen met kandijsiroop

cc33e3e63c43b918568d713a2c526c4dae2abde0f8f34afe27600e9d5222fa2a.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Crumble

    Maak de boter mals, voeg de suiker toe en klop glad. Meng het amandelpoeder en de bloem en spatel dit onder de boter. Voeg als laatste de yoghurt toe.

  2. Was de pruimen, verwijder de pit en snij in kleinere stukken. Meng de kandijsiroop door de stukjes pruimen en spatel de braambessen er voorzichtig onder. Meng de maïzena door het gesneden fruit.

  3. Schik het fruit in de bakvorm die in het mandje van de airfryer past. Bedek het fruit volledig met het crumblebeslag.

  4. Zet in de airfryer en bak gedurende 25 min op 180°C.

  5. Haal uit de airfryer en serveer lauw.