Duomousse van plattekaas en dulce de leche met M&M’s

Duomousse van plattekaas en dulce de leche met M&M’s

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet het blik gecondenseerde melk 2,5 u in licht kokend water zonder deksel. Zorg ervoor dat het blik onder water blijft. Vul water bij indien nodig. Laat afkoelen alvorens te openen.

  2. Plattekaasmousse

    Week de gelatineblaadjes in koud water.

  3. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

  4. Klop de room op.

  5. Klop de eigelen los met de suiker.

  6. Roer de eigelen met suiker door de plattekaas en roomkaas.

  7. Verwarm de overige room. Haal van het vuur en roer de uitgeknepen gelatineblaadjes erdoor. Roer door het plattekaasmengsel.

  8. Spatel de eiwitten en room eronder.

  9. Verdeel over 8 glaasjes en laat opstijven in de koelkast.

  10. Mousse van dulce de leche

    Klop de eiwitten met een snuifje zout stijf. Klop de room stijf.

  11. Spatel eerst de room door de dulce de leche en daarna de eiwitten.

  12. Vul de dessertglaasjes aan met de mousse van dulce de leche. Laat opstijven in de koelkast (2 u 30 min).

  13. Werk de dessertglaasjes af met M&M’s en bresiliennenootjes..