noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 300.0 g gecondenseerde melk
Zet het blik gecondenseerde melk 2,5 u in licht kokend water zonder deksel. Zorg ervoor dat het blik onder water blijft. Vul water bij indien nodig. Laat afkoelen alvorens te openen.
-
Plattekaasmousse
Ingrediënten: 5.0 g gelatine
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Ingrediënten: 2.0 eieren
Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
-
Ingrediënten: 100.0 ml volle room
Klop de room op.
-
Ingrediënten: 50.0 g suiker 2.0 eieren
Klop de eigelen los met de suiker.
-
Ingrediënten: 120.0 g roomkaas 250.0 g platte kaas
Roer de eigelen met suiker door de plattekaas en roomkaas.
-
Ingrediënten: 50.0 ml volle room
Verwarm de overige room. Haal van het vuur en roer de uitgeknepen gelatineblaadjes erdoor. Roer door het plattekaasmengsel.
-
Spatel de eiwitten en room eronder.
-
Verdeel over 8 glaasjes en laat opstijven in de koelkast.
-
Mousse van dulce de leche
Ingrediënten: 100.0 ml volle room 2.0 eiwitten
Klop de eiwitten met een snuifje zout stijf. Klop de room stijf.
-
Spatel eerst de room door de dulce de leche en daarna de eiwitten.
-
Vul de dessertglaasjes aan met de mousse van dulce de leche. Laat opstijven in de koelkast (2 u 30 min).
-
Ingrediënten: 100.0 g maxi-M&M’s Spar bresiliennenootjes
Werk de dessertglaasjes af met M&M’s en bresiliennenootjes..
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven