Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de suiker en het water op. Laat hierin de chocolade smelten.
-
Neem 4 hittebestendige glazen. Verdeel de chocoladesaus op de bodem.
-
Schep de bol vanilleroomijs erop.
-
Giet de straffe koffie erover.
-
Werk af met lichtjes opgeklopte room, cacaopoeder en koffiebonen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven