Frosé / Fraisé PT30M 4 porties 250 g aardbeien 1 flesje roséwijn 100 g suiker 125 ml water 75 ml sap van citroen 10 ijsblokjes

Frosé / Fraisé

06715947e536a85282a111d599798279a1dc0ddf5ee26a3a7d05156f5b1804a0.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schenk de rosé in een plastic bak en zet 6 u in de diepvries.

  2. Zet een pot met het water en de suiker op het vuur. Los de suiker op in het water tot je een suikersiroop bekomt.

  3. Snij de aardbeien in stukjes en voeg bij de siroop. Verwarm en laat onder deksel 30 min rusten.

  4. Druk door een fijne zeef en laat het sap afkoelen.

  5. Doe de rosé samen met de aardbeiensiroop, het citroensap en de ijsblokjes in een krachtige blender en mix glad.

  6. Zet terug in de diepvries tot het de dikte heeft van een milkshake.

  7. Mix een laatste keer en serveer.