Kokoscocktail met gegrilde ananas, granaatappelpitten en munt

Kokoscocktail met gegrilde ananas, granaatappelpitten en munt

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de halve granaatappel in water en haal de pitjes eruit. Hou apart.

  2. Schil de ananas en snij 2 schijven van 2 cm dikte in mooie vierkante blokjes. Gril deze op de barbecue of grillpan. Hou apart.

  3. Steek de ananasblokjes met het takje munt op een lange satéstok.

  4. Snij de rest van ½ ananas in fijne stukjes. Doe de ananas in de blender en voeg de likeur, kokosmelk en ijsblokken toe. Mix alles fijn.

  5. Verdeel de granaatappelpitten over de glazen. Giet de cocktail erbij.

  6. Werk af met de gegrilde ananasblokjes en munt.