Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas, snij in schijven en vervolgens in blokjes.
-
Bestrooi de ananas met bruine suiker. Meng goed. Zet de ananas koel.
-
Pluk de muntblaadjes en hak fijn. Hou enkele plukjes munt over als versiering.
-
Bestrooi de ananas met de munt en meng goed.
-
Serveer goed fris. Werk af met een takje munt. Serveer eventueel met wat opgeklopte slagroom of Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven