Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de honing door de yoghurt.
-
Bekleed een platte schaal met bakpapier.
-
Giet de yoghurt erin.
-
Hak de paaseitjes grof.
-
Strooi de gehakte paaseitjes en bessen over de yoghurt.
-
Dek de schaal af met plasticfolie en plaats minstens 2 uur in de diepvries.
-
Breek het ijs in stukken en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven