Gembercitroengrassiroop

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en snij in stukken.
-
Snij het citroengras in stukken.
-
Breng de suiker met het water aan de kook. Doe de gember, het citroengras en het limoensap erbij.
-
Laat inkoken tot een siroop. Zeef en laat afkoelen.
-
Bewaar tot 10 dagen in de koelkast in een gesloten bokaal of flesje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven