Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Aubergine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen. Pel de ui. Reinig de courgette, aubergine en venkel.
-
Snij de courgette, aubergine, venkel en ui in gewenste vorm. Blancheer de verschillende groenten.
-
Verdeel de groenten over een ovenschotel. Kruid af met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en basilicum.
-
Gaar verder in de oven op 160°C, gedurende 30 min.
-
Verwarm de gebakken zoete aardappelen.
-
Schik de zoete aardappelen tussen de andere groenten in de schotel.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven