Hartige kaastaartjes PT1H 6 porties 3 dl Spar melk 170 g Passendale classic 3 Spar eieren 170 g Père Joseph 2 dl Spar room nootmuskaat cayennepeper Spar sausbinder 1 verpakking bladerdeeg

Hartige kaastaartjes

c0756215a5045d730ec44b417749c12d49f3251b1442e979aa56af24ab90205c.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed de vormen met bakpapier en bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak 10 min blind.

  3. Ontkorst de kazen en snij in kleine stukjes.

  4. Verwarm de melk, voeg er de kaas aan toe en laat smelten. Voeg onder voortdurend roeren de sausbinder toe tot het mengsel niet vloeibaar meer is.

  5. Klop de eieren los in de room en roer ze door het kaasmengsel. Breng op smaak met nootmuskaat, cayennepeper en zout.

  6. Vul de taartjes en bak goudbruin en gaar in 35 minuten.

  7. Serveer lauw of koud met een frisse groene salade.