Havermout gegaard in haverdrink met dadels en gekaramelliseerde peertjes

Allergenen
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de havermout een 8-tal min op een zacht vuurtje gaar in de haverdrink.
-
Was en snij de peren in 8 gelijke stukken.
-
Bak de partjes peer goudgeel in een beetje boter.
-
Bestrooi met een goeie el suiker en laat karamelliseren.
-
Verwijder de pit uit de dadels en snij in schijfjes.
-
Schep de havermoutpap in een diep bord.
-
Schep de gekaramelliseerde peertjes op de havermout en werk af met de dadelstukjes.
-
Sprenkel wat kandijsiroop over de havermout. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders