Homemade ginger ice-tea

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en snij in schijfjes. Snij de citroengrasstengels fijn.
-
Kook de gember, het citroengras, de kaneelstok en het water op en laat ± 5 min zachtjes koken.
-
Haal van het vuur en hang de theezakjes 4 min in het hete water.
-
Breng de thee op smaak met het sap van 2 limoenen, 1 citroen en de honing.
-
Giet de thee door een fijne zeef in een grote kan.
-
Pimp de homemade ice-tea met granaatappelpitten, enkele schijfjes limoen, sinaasappel, citroen en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven