Rozenbottel-framboos ice tea

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het appelsap met de honing en het water. Haal van het vuur en laat de zakjes thee 4 min trekken in de jus.
-
Verwijder de theezakjes en laat de thee afkoelen.
-
Schik de frambozen in de ijsblokvormpjes en giet deze vol met de ice tea.
-
Neem de ijsblokjes mee op picknick en laat ze smelten om zo een koude ice tea ter plaatse te hebben.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven