Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de kikkererwten samen met een scheutje water, look, 3 eetlepels olijfolie en citroensap. Kruid met ½ koffielepel zout en een mespuntje witte peper. Voeg, indien nodig, nog een scheutje water toe.
-
Breng op smaak met komijn, paprikapoeder en cayennepeper.
-
Schep in een kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven