Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het fruit en doe de helft ervan in een sauspan. Overgiet met de warme suikersiroop en laat 5 minuten rusten. Mix de saus en passeer door een fijne puntzeef. Hou warm.
-
Verdeel de andere helft van het fruit over de kommetjes.
-
Serveer met een bolletje vanilleroomijs en werk af met de warme rode vruchtensaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven