Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 4deb4fbfb15d155aaf6ec73b6492619faf970bc1cc258c3b3b6e80f19cfebee7.jpg

    Snij de kipfilets in reepjes en kruid met kippenkruiden.

  2. 6186a25e556c10165797a368dee1ea98bcca09be3c1a1e07bd448e503e2ff289.jpg

    Verhit wat olie in een pan, bak de vleesreepjes ± 2 min per kant en haal uit de pan

  3. 28f390c3c0ccb8bd1af2a0c01dbfb3de807484d4f0a9af1f8607b05a7f3ed3cf.jpg

    Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in reepjes.

  4. 3424750fed29f51bb9bd78460f678a87932b12f6bbee39b3de5ddc5c19937527.jpg

    Reinig de lente-ui en snij in dunne ringen. Maak de champignons schoon en snij in stukjes.

  5. 31bda87488e274cc9f4fa0252d07d2b26182f2754077750b387bc9e62878dcc9.jpg

    Verhit wat extra olie in het bakvet en bak de paprikareepjes en lente-uiringen. Voeg de champignons toe en roerbak verder. Kruid met peper en zout.

  6. 092acc0e22391daa990634c2176afd50247d8b72eed3148a2dc832442cb32e08.jpg

    Roer 250 ml water / 600 g kipfilet en room erdoor. Bind met maïzena en laat nog even doorkoken.

  7. 038aafe8061c10448e8e256c2d1482ec1530da2c787b2ccba94073eb68d8499e.jpg

    Meng de kippenreepjes onder de groenten met saus. Proef en kruid bij met peper en zout indien nodig.

  8. 03ab3f2daaa887a985b51ce9e862cccb23d61f34f16c5b5bf26270b4c6ea9545.jpg

    Giet alles in een ovenschotel, bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.

  9. a9c5d927f4a8e9ed0abc5fac6b09aa80c0fa6256f12bd684c9435f131a51825d.jpg

    Gratineer de schotel ± 5 min onder de grill op de hoogste stand.

  10. 7c8fe8bf5451a51d25bec5351049163c635dce82a3dd5a02ff4a0b266a1ba5f9.jpg

    Serveer eventueel met wat stokbrood erbij.