Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 4deb4fbfb15d155aaf6ec73b6492619faf970bc1cc258c3b3b6e80f19cfebee7.jpg 6f652b02fc640486722a20753d5d17c82d1e90f31bdc9356a20c12b5d5b1adc0.jpg 67fa274508b756855a166d36a15c08a597f231c2185e753094823f8b98d16821.jpg 5ff09c38eea857774a65c3b95f74cdc8603ec1cf9759a0064ccfe2799b967287.jpg

    Snij de kipfilets in reepjes en kruid met kippenkruiden.

  2. 6186a25e556c10165797a368dee1ea98bcca09be3c1a1e07bd448e503e2ff289.jpg

    Verhit wat olie in een pan, bak de vleesreepjes ± 2 min per kant en haal uit de pan

  3. 2394f2b801efb4edd3bb2077eed90221151b0975c1c2a7f9770a9260d9382330.jpg 8d599659867541f68adee0919a1743478e57b94a0a4cf04bd9cd1fd94152e7d7.jpg 8fadee7b4a1fecf1bf1fe7b35496bd2a9e04aebf7a12b5f9f3032211c3eea944.jpg 28f390c3c0ccb8bd1af2a0c01dbfb3de807484d4f0a9af1f8607b05a7f3ed3cf.jpg

    Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in reepjes.

  4. 3424750fed29f51bb9bd78460f678a87932b12f6bbee39b3de5ddc5c19937527.jpg caec30c11cf926987e1166eb99aa9a80c55772a59d0cc2b595cb3d1258915988.jpg

    Reinig de lente-ui en snij in dunne ringen. Maak de champignons schoon en snij in stukjes.

  5. a5a705706f73bb1bb4e452ecdeee9a0e51e99b153f4c926bfed90028d6ba3d3f.jpg 31bda87488e274cc9f4fa0252d07d2b26182f2754077750b387bc9e62878dcc9.jpg 4478e33b35b8d2b4ee0c3d4d5aaf88fba4df3827322d4724f048ca8556a4089b.jpg 60567be766d9b26353906d5f4801e0c9b2ca75e1e3f7366e6357bf5a5fd7f5b9.jpg 27d4d8ec4fbb313b516913fb35156549b9389fbb4becc304feadfdb5f1b05d4c.jpg

    Verhit wat extra olie in het bakvet en bak de paprikareepjes en lente-uiringen. Voeg de champignons toe en roerbak verder. Kruid met peper en zout.

  6. 5d26435538f7d91558cedc4816108a1bed65d36740e7bbae5e38b9fceca2f197.jpg 092acc0e22391daa990634c2176afd50247d8b72eed3148a2dc832442cb32e08.jpg

    Roer 250 ml water / 600 g kipfilet en room erdoor. Bind met maïzena en laat nog even doorkoken.

  7. 038aafe8061c10448e8e256c2d1482ec1530da2c787b2ccba94073eb68d8499e.jpg

    Meng de kippenreepjes onder de groenten met saus. Proef en kruid bij met peper en zout indien nodig.

  8. 8fdaa75a1c971645a46ec6b7d25d2ee1791166152b0bc6fbe57878b4ae49b874.jpg cdb4857bef0ab37a9b0006e0914be24ec8630c70d9ae4eed49754d3b22ead7fe.jpg 4c5eab8a54944d4a9f3aec0ffe10f67702d62980891c30c3d2b0d61dfc34a61e.jpg 03ab3f2daaa887a985b51ce9e862cccb23d61f34f16c5b5bf26270b4c6ea9545.jpg 2e46c00e796ab24422bf7b7a1d19d1b2b39fbac597f27c0e15ae4d1cab253130.jpg

    Giet alles in een ovenschotel, bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.

  9. a9c5d927f4a8e9ed0abc5fac6b09aa80c0fa6256f12bd684c9435f131a51825d.jpg

    Gratineer de schotel ± 5 min onder de grill op de hoogste stand.

  10. 1299d3069301de5016b1155286b3909ff0ec4d5a356e44107b86c5a10d2c4a5d.jpg 3add677150b48038502534f28353aa61dbf7be94b981e7bd97178775d778db14.jpg b9e6277beb314478afb8798fd35a09afe452471f19c1b3903adae294168c09b4.jpg 1316b4e4edaeef174d5412d058c71cbf5e7eaefdf96b9980a00c964693439854.jpg 7c8fe8bf5451a51d25bec5351049163c635dce82a3dd5a02ff4a0b266a1ba5f9.jpg

    Serveer eventueel met wat stokbrood erbij.