Kipfilet met champignon-paprikaroomsaus

Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in reepjes en kruid met kippenkruiden.
-
Verhit wat olie in een pan, bak de vleesreepjes ± 2 min per kant en haal uit de pan
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in reepjes.
-
Reinig de lente-ui en snij in dunne ringen. Maak de champignons schoon en snij in stukjes.
-
Verhit wat extra olie in het bakvet en bak de paprikareepjes en lente-uiringen. Voeg de champignons toe en roerbak verder. Kruid met peper en zout.
-
Roer 250 ml water / 600 g kipfilet en room erdoor. Bind met maïzena en laat nog even doorkoken.
-
Meng de kippenreepjes onder de groenten met saus. Proef en kruid bij met peper en zout indien nodig.
-
Giet alles in een ovenschotel, bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.
-
Gratineer de schotel ± 5 min onder de grill op de hoogste stand.
-
Serveer eventueel met wat stokbrood erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven