Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Bak de worstjes gaar in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de tomaatjes in 4 partjes en de radijsjes in plakjes.
-
Snij de worstjes in kleine stukjes.
-
Schep de groenten en de worst door de pasta. Breng op smaak met olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Tip: je kan de stukjes worst ook door tonijn of fetablokjes vervangen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven