Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Snij de tomaatjes in kwartjes en de olijven in ringetjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Schep tomaatjes, olijven, basilicumblaadjes en rucola door de pasta.
-
Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
Bestrooi met pijnboompitjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven