Kokosrotsjes
Ingrediënten
- 260 g bloem
- 120 g Spar margarine
- 90 g bruine suiker
- 4 el Spar rozijnen
- ½ kl bakpoeder
- 2 Spar eieren
- ½ kl vanille-extract
- 2 kl Boni Selection melk
- 75 g Spar gemalen kokos
Recept
- Verwarm de oven voor op 190°C. Vet bakpapier in.
- Zeef de bloem in een kom en meng met je vingers de zachte margarine onder de bloem tot je een fijne kruimelstructuur krijgt.
- Voeg de suiker, de rozijnen, het bakpoeder en de kokos toe en meng alles.
- Klop de eieren los en meng met het vanille-extract. Giet bij het deeg en giet ook de melk erbij.
- Meng met de handen tot je een nat deeg krijgt.
- Verdeel het deeg met een vork in 6 gelijke stukken en vorm elk stuk tot een rotsje. Leg op het ingevette bakpapier.
- Bestrooi de rotsjes rijkelijk met bruine suiker.
- Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
Delen